About Mayacoba

Sfeerbeeld Mayacoba Zedelgem

About Mayacoba

Mayacoba is een bohemian concept store in Zedelgem waar we u graag ontvangen  voor hairextensions, haarverzorging, lpg-endermologie, wimperextensions, fashion, skincare… In oase van rust kan je genieten van quality “me-time” gecombineerd met de beste verzorging. 

Iedere vrouw is op zoek naar de juiste balans in haar leven. Imago, maar ook een gezonde levensstijl spelen daarin een belangrijke rol. 

Wij helpen jou draag graag bij, daarom zorgen wij ervoor dat je alle essentiële behandelingen bij ons kan beleven. Kom eens langs bij Mayacoba in Zedelgem en we helpen je graag verder! 

Iedere vrouw is welkom voor een volledige make-over of enkele uurtjes quality time in een oase van rust met een heerlijke herbal tea.
 
Lien, Kelly en Annelies

Ons team

Ons team bestaat uit 3 gepassioneerde en enthousiaste dames die graag antwoord geven op al jouw vragen.

Team Mayacoba

Hairextensions & haarverzorging

Hairextensions bij Mayacoba in Zedelgem

Hairextensions

Onze passie en ambitie is om mooi en gezond haar te creëren met behulp van onze Russische hair wefts in combinatie met voedingssupplementen. 

Als ervaringsdeskundige ondervond ik dat de meeste haarverlengingstechnieken nog meer schade aan het reeds kwetsbare haar aanbrachten. Het probleem fascineerde mij en ik besloot hiervoor een oplossing te zoeken. 

Zo ontstond een onschadelijke techniek om hairwerfts in broos haar te plaatsen dat geen impact heeft op de haarwortel en de beste haarverzorging garandeert. 

Hoe we te werk gaan en met welke producten we werken vertellen we hier graag verder.  Kom ook gerust eens langs bij ons in Zedelgem voor meer informatie.

Hairsalon & haarverzorging

Onze kappers zijn professioneel opgeleid en weten als geen ander welke coupe of kleur bij u past. U krijgt dan ook altijd een persoonlijk en eerlijk advies op maat.

Onze experts gebruiken de nieuwste knip – en kleurtechnieken. We combineren l’Anza haircare met Olaplex om verzorgend en onschadelijk te kleuren en u de beste haarverzorging te garanderen. 

Van maandag tot en met zaterdag kan u uw afspraak online boeken bij Mayacoba via onze website.

Haarverzorging bij Mayacoba

Beauty & Fashion

LPG Endermologie bij Mayacoba

LPG Endermologie

LPG Endermologie werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit. Daardoor maakt deze techniek een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

71% stevigheid

5.2 cm vetafvoer

67% gladgestreken cellulitis

Absolution skincare

Absolution biedt een nieuwe dimensie van schoonheid aan. Uw huid is uniek: zij weerspiegelt uw emoties, uw omgeving, uw intimiteit. Net als u, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar uw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt u haar in conditie en helpt u haar balans en schoonheid te herstellen.

Dit is waarom Absolution is ontwikkeld. Alle producten zijn biologisch gecertificeerd, het niet zomaar een verzorgingslijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minsten 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is. 

Productfoto Skincare
Foto wimperextensions

Wimperextensions

One by one of Russian Volume/2D-6D wimperextensions?

Er is een groot verschil tussen beide technieken, namelijk de hoeveelheid wimpers die geplaatst worden. 

Lees meer over onze verschillende technieken en aarzel niet om vragen te stellen via mail, Facebook of kom eens langs.

Fashion

Tijdens onze openingsuren kan je shoppen in onze concept store. We werken samen met enkele unieke merken zoals  ‘Alix the Label’, ‘Soaked in Luxury’, ‘Devotion’, ‘Rue de Femme’… We hebben kledij voor jong en oud, XS tot XL, hip, romantisch en vooral vrouwelijk! Regelmatig organiseren we girls-nights tot 20 personen en geven we de laatste make-up, hair, tips and tricks in combinatie met een hapje, drankje en private shopping. 

Bohemian fashionstyle

Voor professionelen

Hairextensions secret weave techniek

Opleidingen

Wij bieden opleidingen aan om de secret weave techniek aan te leren in ons trainingcenter in Zedelgem. De opleidingen worden privé gegeven en gaan meestal door op maandag. Contacteer ons voor meer info over het opleidingspakket.

Rechtstreekse import

Onze collectie hairwefts worden rechtstreeks uit de fabriek geïmporteerd. Wij kiezen een haarsoort en kleurencombinaties die perfect bij ons haartype past. Russisch haar is fijn van structuur en ideaal om in fijn tot medium haar te plaatsen. Deze hairextensions vallen heel licht en natuurlijk in het haar. Bij dikker haar gaan we Braziliaanse en Russische hairwefts combineren.

Onze maya silk wefts zijn tot 12 maanden herbruikbaar, double drawn, 100% natuurlijk en remy. 

Haarverzorging bij Mayacoba

Openingsuren: 

Maandag: 10:00 – 16:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 12:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Contact

Snellegemsestraat 12, 8210 Zedelgem

+32 496 46 68 70