Hairextensions

Gorgeous hair is the best revenge

Haarverzorging bij Mayacoba

Onze passie

Onze passie en ambitie is om mooi en gezond haar te creëren met behulp van onze Russische hair wefts in combinatie met voedingssupplementen. Door stress, hormonale problemen, diëten, slechte verzorging of haarkleuring,… kampen er veel vrouwen met haaruitval. Als ervaringsdeskundige ondervond ik dat de meeste haarverlengingstechnieken nog meer schade aan het reeds kwetsbare haar aanbrachten. Het probleem fascineerde mij en ik besloot hiervoor een oplossing te zoeken. Ik creëerde een  onschadelijke techniek om hairwefts in broos haar te plaatsen welke geen impact heeft op de haarwortel. Hiervoor importeer ik Braziliaans en Russisch haar rechtstreeks uit de fabriek. Opvolging en het juiste advies zijn noodzakelijk. Je kan in onze concept store de hairwefts laten plaatsen, kleuren en onderhouden. De hairwefts worden ook groothandel verdeeld aan verschillende kapsalons die bij ons opgeleid zijn om de zelfde onschadelijke techniek toe te passen. 

Maya silk hair colours

De boterzachte haarstukken zijn 100% natuurlijk, remy en double drawn. Wij hebben een 20-tal kleuren en balayages in stock in verschillende lengtes. De wefts zijn 8-12 maand herbruikbaar. 

Hangplat decoratie

Secret weave

De weave techniek is waar de weft op kleine silicone nanorings genaaid wordt zonder druk op de haarwortel te geven of het haar uit zijn natuurlijke groeirichting te trekken. Lengtes en hoeveelheid wordt bepaald op basis van de conditie van je natuurlijke haar. Deze techniek moet om de 8 weken bijgewerkt worden en is in slechts 1 uurtje tijd geplaatst.

Openingsuren: 

Maandag: 10:00 – 16:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 12:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Contact

Snellegemsestraat 12, 8210 Zedelgem

+32 496 46 68 70